Reserveren?
089 20 90 55

De leukste evenementen in Maaseik
op een unieke locatie

Buiten waterskiën, kano varen of op het terras genieten van een lekker glaasje, kan je nog voor veel meer bij beachclub en brasserie Fabulous terecht. Wij organiseren de leukste evenementen in Maaseik. Zowel in de zomer als in de winter zorgen wij dat jij je amuseert.

Live DJ’s in de zomer

Hou je ervan om buiten te komen? Vind je het leuk om te dansen en je hoofd leeg te maken? Zie jij een feestje op een unieke locatie met zand en water zitten? Wij zorgen tijdens de zomer op elke zondag voor Live DJ’s die jouw week op een zeer fijne manier afsluiten. Geniet met vriendinnen van een leuke dag, laad je batterijen op voor die nieuwe werkweek of ontspan je tijdens je verlof. Kom snel een glaasje drinken, ervaar de mooie omgeving en dans je benen los. Ons team staat steeds met plezier voor jou klaar!

Evenementen in de winter

Ook in de winter kan je bij Fabulous in Maaseik terecht voor verschillende evenementen. Kom gerust een hapje eten in ons restaurant maar bekijk ook regelmatig onze agenda voor speciale events. Denk maar aan de Absolutely Fabulous dine and dancing show. Zelfs in de winter hoef je niet altijd thuis te blijven!

 

Wil je misschien liever genieten van een rustig avondje op restaurant? Reserveer dan snel je tafeltje en bekijk online de menukaart!